Get Adobe Flash player
Prodaja vstopnicPrizoriščaPrenočiščaParkiranjeKontakt
22.6.   petek23.6.   sobota24.6.   nedelja25.6.   ponedeljek26.6.   torek27.6.   sreda28.6.   četrtek29.6.   petek30.6.   sobota1.7.   nedelja2.7.   ponedeljek3.7.   torek4.7.   sreda5.7.   četrtek6.7.   petek7.7.   sobota
Center mestaDvorana UnionGlavni oder na DraviGlavni trg Grajski trg JazzlentJurčkov oderMestni parkMladinin oder X Creative UndergroundOder Art kampOder Park doživetijOder RotovžPoštna ulica Pri Stari trti SinagogaSladoLentSlomškov trg ŠpeglceltTrg Leona ŠtukljaTrg svobode Večerov oderVetrinjski dvorSpremljevalne prireditveŠportUlično gledališčeŽiva dvorišča
VSTOPNICE
PRIZORIŠČA
INFO
PROGRAM
POKROVITELJI
NOVICE
UTRINKI
PROGRAM

torek

03.07.2012

21:00

Mladinin oder X Creative Underground

DJ večer

UPTECH • MINOX • MATT THE HOUSE FOX • TIMO G.• MARX P

UPTECH

Tadej Abina se je rodil leta 1985 v Škofji Loki. Elektronska glasba je velik del njegovega življenja že od najstniških let, ko je začel raziskovati svet elektronike doma in na zabavah širom Slovenije. Z nakupom prvih gramofonov leta 2005 se je v ustvarjalni svet glasbe spustil tudi sam. Sledili so nastopi na privatni in lokalni ravni (Heaven, Pri Rdeči Ostrigi, Cube, Knap'n'fest, ElectriCity, ...). Porodila pa se je tudi prva bolj resna produkcija v sodelovanju s prijateljem pod skupnim imenom Unity - takrat še povsem v chill-out vodah. Nastala glasba je bila kmalu predvajana tudi na Radiu Študent in našla pot v dva snowboard filma. Ko se je zgodba Unity končala, je po kratkem premoru nadaljeval sam. Preko techna, progresiva, electro-housa se je kmalu znašel tam, kjer se počuti najbolje - v tech-housu. Pozneje je nastal projekt Uplifters, ki je prinesel tudi soorganizacijo festivala elektronske glasbe ElectriCity v Škofji Loki. Njegovo ažurno spremljanje elektronske glasbene scene poslušalcem vsakič znova postreže z še neslišanimi novostmi. V njegovih setih izstopa energija v malce trših house ritmih, prepojenih s funky groovi, ki nikomur ne dovolijo stati pri miru.

MINOX

DJ Minox je eden izmed bolj spoštovanih mariborskih in slovenskih DJ-ev. Z aktivnim vrtenjem glasbe je začel leta 2004 po lokalnih klubih v okolici Maribora, sebi lasten slog, ki je sestavljen iz prefinjenega housa, udarnega techa in globokega deep-housa, pa je razvil in izoblikoval v Gradcu (Avstrija), kjer se je z vrtenjem glasbe prvič preizkusil kot rezidenčni DJ v klubu "6 in the city". Leta 2010 je pri nemški založbi Injected records izdal tudi prvi lastni komad.

Glasbo je vrtel v večini slovenskih klubov ter na številnih festivalih doma in v tujini. Gostoval je tudi v priznanem in popularnem hrvaškem klubu "The Best" v Zagrebu in v klubu "Fun academy" na Reki. Sodeloval je s številnimi znanimi, tako slovenskimi kot tudi tujimi, DJ-ji: Sharam - Deep Dish, Axwell, Umek, Oxia, Mombotica, Paolo Barbato, Belloca, Kid Dub, Angel Anx, Aleksij, Mike Vale, ... Med letoma 2006 in 2011 ga je bilo moč najpogosteje videti in slišati v klubu Impulz, kjer je bil residenčni DJ. V tem času je klub postal prepoznaven po svojih specifičnih ritmih širom Slovenije. Njegov stil, tehniko, interpretacijo, pesmi in emocije bodo pomnile generacije ljubiteljev elektronske glasbe, saj zna vedno stopiti v stik s poslušalci in jih popeljati do elektronske ekstaze.

MATT THE HOUSE FOX

Je izkušen producent glasbe, z vrtenjem v klubih pa ima izkušnje že od leta 2002. Enega največjih podvigov je doživel ob izdaji progressive, tech house komada z deep bass linijo She's gone v letu 2009 pri dunajski založbi Free Spirit Records. Album z original verzijo in tremi remixi je dosegel vrhove lestvic na Juno Download, singl pa je bilo možno slišati v setih svetovno priznanih DJ-ev, kot so Sven Vath, Laurent Garnier, Timo Mass, Lutzenkirchen.

Izdaje njegovih singlov in remixov se uvrščajo med najbolj prodajane in poslušane pri založbah v Ameriki, Braziliji, Angliji, Nemčiji in Avstriji. Trenutno producira za nemško založbo Injected Records, kjer je v marcu 2010 izdal ploščo Balcan EP, izdaja pa se je povzpela do 6. mesta mednarodno odmevne DJtunes lestvice. MTHF je v svoji bogati karieri nastopil in sodeloval s številnimi DJ-ji, kot so Ian Carey(USA), Chocolate Puma(NL), Preach(CAN), Marshall Jeferson(USA), Lory Hifi Princes(AUT), Virgin Helena(HR), Sinisa Lukic(BiH), Paolo Barbato(ITA), Davide Manali(ITA)in številnimi drugimi.

TIMO G.

Timo G. se je v glasbeno elektroniko podal v letu 2005 in pričel razvijati svoj unikatni energijski tribal tech zvok, ki je primeren za najbolj vroča plesišča. Na razpisu Radia Bit za najboljšega DJ-a leta 2011 je osvojil prvo mesto, recept za zmago pa je našel v sintezi moderne elektronike z izbranimi zvoki svojih avtorskih samplov, s katerimi je začel glasbeno pot. A uveljavitev na house sceni se je pričela že prej, z zmago na tekmovanju Electrotalents 2007 v klubu Impulz. Preskok v tujino se je zgodil z rojstvom »Stereo Night« projekta, ki združuje slovensko-hrvaško DJ navezo. Leta 2012 se je Timo ob tem pridružil še organizaciji HOUSE YOU!, ki si prizadeva za razvoj in promocijo elektronske glasbe.

Njegova energija se odraža v dinamičnih setih, ki so kot nalašč za zvočno ekstazo, prežeto s podzemnimi house ritmi in stopnjevano do najboljših orgazmičnih vokalnih vložkov in hipnotičnih melodij. Poslanstvo je privabiti na plesišča nove ljudi, jih zapeljati v neustavljive plesne in jih z dobro glasbo brezkompromisno razvajati.
MARX P.

Marko Ploj, v elektronskih vodah znan kot Marx.P, se je rodil 1983 v Mariboru. Svojo kariero je leta 2002 začel kot MC Parallax na elektronskih glasbenih dogodkih po Sloveniji in Avstriji, v klubih, kot so: Dom v Berg (Gradec), Arcadium (Gradec), Non stop Kino (Gradec), Martin Krpan (Maribor), Music Festival Farovec jezero (Slov. Bistrica), Klub Casablanca (Celje), Hala Golovec (Celje), Štuk (Maribor), Club D'Place (Ljubljana) in tudi Club Impulz (Maribor), kjer je bil rezidenčni MC. Organiziral je tudi kar nekaj elektronskih dogodkov in sodeloval z zvezdami, kot so: DJ Umek, Kanzyani, MISJAH, SPACE Djz, ELEKTRIXX, Dejan Miličević, MARKO NASTIĆ, DJ Preach, PET DUO in mnogi drugi ....

Prvič se je kot DJ preizkusil v letu 2006 v Impulzu in nato nastopal predvsem po Sloveniji. V letu 2010 se je odločil, da bo svojo kariero razširil tudi v Avstrijo in zato je leto kasneje ustanovil neprofitno organizacijo pod imenom'' PLAY2PLAY Promotions'', s katero želi združiti elektronsko kulturo Slovenije in sosednje Avstrije. Trenutno vrti predvsem tribal tech-house s kratkimi prehodi in nizkimi, a prodornimi bas linijami pri 125-128 udarcih na minuto. DJ sete ob pravih trenutkih rad poživi tudi z raznoraznimi efekti in loopi.

 
Obišči spletno stran , 2 , 3 , 4 , 5

Za ogled dogodka potrebujete Lento ali dnevno vstopnico.

FACEBOOK
POKROVITELJI
  •  
     
    PROGRAM
    PO DNEVIH
    22.6.   petek23.6.   sobota24.6.   nedelja25.6.   ponedeljek26.6.   torek27.6.   sreda28.6.   četrtek29.6.   petek30.6.   sobota1.7.   nedelja2.7.   ponedeljek3.7.   torek4.7.   sreda5.7.   četrtek6.7.   petek7.7.   sobota
    PROGRAM
    PO PRIZORIŠČIH
    Center mestaDvorana UnionGlavni oder na DraviGlavni trg Grajski trg JazzlentJurčkov oderMestni parkMladinin oder X Creative UndergroundOder Art kampOder Park doživetijOder Rotovž
    Poštna ulica Pri Stari trti SinagogaSladoLentSlomškov trg ŠpeglceltTrg Leona ŠtukljaTrg svobode Večerov oderVetrinjski dvorŠportUlično gledališčeSpremljevalne prireditveŽiva dvorišča
    INFORMACIJEProdaja vstopnicPrizoriščaPrenočiščaParkiranjeKontakt
    NOVICEUTRINKILentTVVSTOPNICECenik vstopnicLentaNakup vstopnicDruga obvestila
    © 2012 Narodni dom   |   Vse pravice pridržane   |   Izvedba: AGENDA Open Systems
    MediaClinic


    Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije.
    Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.