Get Adobe Flash player
Prodaja vstopnicPrizoriščaPrenočiščaParkiranjeKontakt
22.6.   petek23.6.   sobota24.6.   nedelja25.6.   ponedeljek26.6.   torek27.6.   sreda28.6.   četrtek29.6.   petek30.6.   sobota1.7.   nedelja2.7.   ponedeljek3.7.   torek4.7.   sreda5.7.   četrtek6.7.   petek7.7.   sobota
Center mestaDvorana UnionGlavni oder na DraviGlavni trg Grajski trg JazzlentJurčkov oderMestni parkMladinin oder X Creative UndergroundOder Art kampOder Park doživetijOder RotovžPoštna ulica Pri Stari trti SinagogaSladoLentSlomškov trg ŠpeglceltTrg Leona ŠtukljaTrg svobode Večerov oderVetrinjski dvorSpremljevalne prireditveŠportUlično gledališčeŽiva dvorišča
VSTOPNICE
PRIZORIŠČA
INFO
PROGRAM
POKROVITELJI
NOVICE
UTRINKI
PROGRAM

nedelja

01.07.2012

22:30

Mladinin oder X Creative Underground

DJ večer

Prireditev vam poklanja:




ROBENT • MISS M • RECONCEAL • API

ROBENT

Uroš Trobentar / Robent se je z elektronsko glasbo srečal nekje pred desetimi leti. Takrat je poleg komercialne italo dance scene spoznal tudi trance in v njem takoj našel svoj način kreativnega izražanja. Ob pomoči prijateljev je spoznal gramofone in CD predvajalnike in v začetku leta 2008 že nastopal v dobro znani Supernov oziroma Hiški v mariborski Pekarni. Udejstvovanje na slovenski trance sceni ga je pripeljalo še za mešalno mizo drugih klubov po Sloveniji in tako je vrtel v Velenju (Max Club), Sežani (Sounds of Nature – openair), Mariboru (Štuk, KMŠ, PlusMinus, Udarnik). Kot eden redkih »trenserjev« na Štajerskem skuša trance glasbo predstaviti na način, ki slehernega poslušalca ne pusti mirnih nog.   

Navdušujejo ga svetovno znana imena trance scene, kot so Markus Schulz, Ferry Corsten, W&W in Kyau & Albertter ter manj znani DJ-ji, katerih produkcijo pogosto predstavlja v svojih setih. Njegov glasbeni slog je zelo raznolik, sam pa ga opisuje tako: »Od dolin umirjene progressive do vokalne nežnosti z močno melodiko, s ščepcem dubstepa preko hribov močno pozitivno nabitih ritmov tech tranca pa vse tja do višav uplift tranca s pridihom elektronskih klasik in nazaj v doline globljih basov neo-tranca.« Brez dvoma bi lahko bil moto njegovih setov »energijska bomba«. Ob trancu sta ga v zadnjem času zasvojila še deep in tech house. Nadel si je še drugo ime Root Locus, začel s produkcijo elektronske glasbe in novembra 2010 izdal svoj prvi EP. 

MISS M

Maja Lešnik, ki si je nadela  umetniško ime miss M, je po dolgem  času iskanja pravega stila v mladosti odkrila elektronsko glasbo, ki jo je popolnoma prevzela in po odkritju tranca tudi zasvojila. Po odkritju in obisku v radijski oddaji Digital Delight na radiu Maribor se ji je po sedmih mesecih ponudil prvi nastop v klubu KMŠ v Mariboru v paru z DJ Api-jem. Kmalu po tem pa so se ponudili novi nastopi in samostojno se je v vlogi DJ-ke prvič predstavila  v domačem Celju, točno po letu dni ustvarjanja, s progressive/uplifting trancom, ki jo, kot sama pravi, najbolj navdihuje. Njene želje za prihodnost so, ustvariti lasten slog glasbe, stati ob boku nekaterim svojim idolom ter v prvi vrsti navduševati publiko.

RECONCEAL

Spalnični producent, stalni inventar tehno žurov v vseh možnih halah in njihovih satelitih v celjskih zlatih časih. V novem tisočletju nič več spalnični, ampak kar pravi producent: uplifting trance ter v zadnjem času tudi tech-trance/progressive izdaje pod imenom Recon6 na angleških in nizozemskih založbah kot na primer Discover, Perceptive, Mondo in Black Hole, vrtijo pa ga tudi na vseh večjih radijskih šovih skoraj vseh top 10 trance Dj-ev (Tiesto, Armin, Paul van Dyk, Ferry Corsten in drugi). V slovenskem prostoru je prišel najbolj do izraza remiks pesmi Dež in Bilo lepo bi za Nino Pušlar.
Kot vsestranski kreativec je aktiven tudi v produkciji tehna in tech-housa, krona ukvarjanja s to zvrstjo pa je izdaja pri legendarni založbi Valentina Kanzyanija Jesus loved You. V zadnjem času je največji uspeh napovedana izdaja EP-ja pri založbi CODE (Loco & Jam) ter nekaj visokih uvrstitev na Trackitdown.net tech house lestvice z izdajami pri založbi StarsTraxx Reloaded. Poleg vsega je tudi aktivni DJ, zaznamovan predvsem s sodelovanjem kot rezidenčni DJ na Eureka! Music dogodkih ter Lampiončkih, v zadnjem času pa se vse bolj uveljavlja tudi kot pomemben član ekipe Feel the trance, ki prireja trance evente v mariborskem KMŠju.

API

Anže Polovič – Api je prišel v stik z elektronsko glasbo šele pri 17 letih, pred tem pa se je 10 let ukvarjal z igranjem kitare. V iskanju svojega načina izražanja je našel elektroniko in tam tudi ostal, sprva pri trših ritmih, a zaradi vse večje ljubezni do melodične glasbe ga je vedno bolj vleklo v trance, kjer ostaja tudi danes.

Premierni nastop je doživel v Novem mestu  leta 2010 in nato v paru z Miss M na dogodku Feel the trance v Kmš-ju v Mariboru lansko leto. Po 2 letih vrtenja komadov svojih idolov se je tudi sam odločil, da poskusi z lastno produkcijo, in leta 2010 doživel tudi manjši uspeh, premierno je svoj prvi komad predstavil v radijski oddaji Addiction, domačega DJ-a Elyksirja na radijski postaji  afterhours.fm leta 2010. Medtem tudi uspešno združuje svojo afiniteto do melodike in močnejšega ritma, kar je našel predvsem v tech-trancu, trši različici tranca s 140 udarci na minuto. 

 
Obišči spletno stran , 2 , 3

Za ogled dogodka potrebujete Lento ali dnevno vstopnico.

FACEBOOK
POKROVITELJI
  •  
     
    PROGRAM
    PO DNEVIH
    22.6.   petek23.6.   sobota24.6.   nedelja25.6.   ponedeljek26.6.   torek27.6.   sreda28.6.   četrtek29.6.   petek30.6.   sobota1.7.   nedelja2.7.   ponedeljek3.7.   torek4.7.   sreda5.7.   četrtek6.7.   petek7.7.   sobota
    PROGRAM
    PO PRIZORIŠČIH
    Center mestaDvorana UnionGlavni oder na DraviGlavni trg Grajski trg JazzlentJurčkov oderMestni parkMladinin oder X Creative UndergroundOder Art kampOder Park doživetijOder Rotovž
    Poštna ulica Pri Stari trti SinagogaSladoLentSlomškov trg ŠpeglceltTrg Leona ŠtukljaTrg svobode Večerov oderVetrinjski dvorŠportUlično gledališčeSpremljevalne prireditveŽiva dvorišča
    INFORMACIJEProdaja vstopnicPrizoriščaPrenočiščaParkiranjeKontakt
    NOVICEUTRINKILentTVVSTOPNICECenik vstopnicLentaNakup vstopnicDruga obvestila
    © 2012 Narodni dom   |   Vse pravice pridržane   |   Izvedba: AGENDA Open Systems
    MediaClinic


    Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije.
    Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.