Get Adobe Flash player
Prodaja vstopnicPrizoriščaPrenočiščaParkiranjeKontakt
22.6.   petek23.6.   sobota24.6.   nedelja25.6.   ponedeljek26.6.   torek27.6.   sreda28.6.   četrtek29.6.   petek30.6.   sobota1.7.   nedelja2.7.   ponedeljek3.7.   torek4.7.   sreda5.7.   četrtek6.7.   petek7.7.   sobota
Center mestaDvorana UnionGlavni oder na DraviGlavni trg Grajski trg JazzlentJurčkov oderMestni parkMladinin oder X Creative UndergroundOder Art kampOder Park doživetijOder RotovžPoštna ulica Pri Stari trti SinagogaSladoLentSlomškov trg ŠpeglceltTrg Leona ŠtukljaTrg svobode Večerov oderVetrinjski dvorSpremljevalne prireditveŠportUlično gledališčeŽiva dvorišča
VSTOPNICE
PRIZORIŠČA
INFO
PROGRAM
POKROVITELJI
NOVICE
UTRINKI
PROGRAM

petek

22.06.2012

21:00

Večerov oder

Koncert

Prireditev vam poklanja:
Priporočamo

SKINDRED (GBR) • HEX

SKINDRED (GBR)

Skindred so totalno edinstveni in so še vedno brez primerjave v glasbi. Britanska skupina je edina, ki je uspešno združila punk, rock, metal reggae in electronsko glasbo. Skupina se je kot Feniks dvignila iz pepela britanske ragga punk zasedbe Dubwar ob koncu tisočletja s frontmanom Benji Webbe. Z njim so bili basist Dan Pugsley, kitarist Mikeydemus in bobnar Arya Goggin.

Bendu je uspel prodor s prvencem 'Babylon', na katerem so bili tudi uspešni singli singles ‘Nobody’, ‘Pressure’ and ‘Selector’. Zaradi svojega značilnega zvena in neponovljivih nastopov so začeli so dobivati povabila z vsega sveta.

Leta 2005 so izdali drugi album z naslovom 'Roots Rock Riot’, nato pa 2009 mini-album 'Shark Bites And Dog Fights'. Od takrat dalje je bend igral desettisočeremu občinstvu v Evropi in drugod.

Leta 2011 je skupina končala svoj tretji album 'Union Black'. To je tudi prvi album, ki so ga posneli v Združenem kraljestvu in to jim veliko pomeni. Dan razlaga, da je naslov albuma v bistvu praznovanje raznolikosti v Združenem kraljestvu: “Vsi izhajamo iz različnih delov Britanske skupnosti narodov in tako kot z barvo –  če zmešaš vse barve skupaj, dobiš črno. Vsi smo sorodne duše tukaj v Blightyju.”

Skindred nimajo slabih showov, Benji nikoli ne da manj kot 800 % in to je tisto, kar dela Skindred nepozabne. Ste pripravljeni na Skindred?

 

HEX

Davor Lonzarič aka. Dahow (DJ, klaviature), Omar Ismail (vokal), Max Power (vokal), Kris Kylven (bobni)

Projekt je nastal, ko sta Max Power in Dahow prišla na idejo, da bi združila punk-rock z elektronsko glasbo, natančneje drum'n'bass-om. Max je v preteklosti aktivno sodeloval v različnih rockerskih skupinah, medtem ko je Dahow vodil projekte za stimulacijo mladih producentov na obali (Elektrofolp, Electronic beats itd.). Že po prvih vajah se jima je pridružil MC Omis, raper, ki s svojevrstnim energičnim stilom že leta navdušuje množice. Mnogi se ga spominjajo kot frontmana skupine Mi Familia.

Minilo je le nekaj mesecev in nastal je prvi single z naslovom 'Adrenaline'. Ker je skladba požela veliko zanimanja tako doma kot po svetu, so se odločili posneti svoj prvi videospot. Spot se je vrtel na MTV Adria, skladbo pa je bilo moč slišati na različnih radio postajah. Pozneje je skupina izdala še EP z naslovom "Party Destruction". Ta je vključeval istoimensko skladbo ter dubstep in house remiks.

Oglej si video , 2
Obišči spletno stran , 2

Ogled dogodka je brezplačen.

FACEBOOK
POKROVITELJI
 •  
   
  PROGRAM
  PO DNEVIH
  22.6.   petek23.6.   sobota24.6.   nedelja25.6.   ponedeljek26.6.   torek27.6.   sreda28.6.   četrtek29.6.   petek30.6.   sobota1.7.   nedelja2.7.   ponedeljek3.7.   torek4.7.   sreda5.7.   četrtek6.7.   petek7.7.   sobota
  PROGRAM
  PO PRIZORIŠČIH
  Center mestaDvorana UnionGlavni oder na DraviGlavni trg Grajski trg JazzlentJurčkov oderMestni parkMladinin oder X Creative UndergroundOder Art kampOder Park doživetijOder Rotovž
  Poštna ulica Pri Stari trti SinagogaSladoLentSlomškov trg ŠpeglceltTrg Leona ŠtukljaTrg svobode Večerov oderVetrinjski dvorŠportUlično gledališčeSpremljevalne prireditveŽiva dvorišča
  INFORMACIJEProdaja vstopnicPrizoriščaPrenočiščaParkiranjeKontakt
  NOVICEUTRINKILentTVVSTOPNICECenik vstopnicLentaNakup vstopnicDruga obvestila
  © 2012 Narodni dom   |   Vse pravice pridržane   |   Izvedba: AGENDA Open Systems
  MediaClinic


  Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije.
  Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.